En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz faik mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında nasıl kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Düzında bilirkişi ve sertifikalı kaynarçılarımızın yardımları ile her projeye amelî yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Güvenlik: Ivedili çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an boş olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cihetı saf, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi öteki yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine ket olan müstacel hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bütün kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Yangın bapları son kademe önemlidir. Yangını denetçi şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz dâhilin kalp pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin kucakin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Kaçış sinein kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en Yangın Merdiveni Kapısı ev basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür mimarilarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde cidar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir evgin durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan olmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çışitalara doğrudan erişmeleri yürekin gerekli tedbirler alınır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle birlikte elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun çizgi sebebi arsa kaybına vasıf vermemesi ve elan az maliyetle konuin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page