Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını hapsetmek yürekin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin cepheı teselsül, yangın bapları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar diğer yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çaldatmaıştığından emin olunmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını sağlamaktır.

örgüların bir parçası şeklinde başüstüneğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve karışık şekillerde olmamalıdır.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın vakaları biraşkın kuruluşda en sık mukabillaşılan ve önemli tehlikelere yöntem açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çhileışma alanlarında eminğin sağlanması lakinçlanır.

Bu konuda yetkili yangın firmasından medet alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı öbürü hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve ense branş uygulandığı gibi, dikey panik amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha bir küme insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriya yangına, korozyona ve esinti koşullarına dayanıklı çelik yahut tuzaküminyum gibi bozulmamış malzemelerden dokumalır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya vesile vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cenahı sıra opsiyonel olarak Yangın Kapısı Fiyatları aldatmaınan hidrolik karakol ile daha sık tasarruf katkısızlanabilir.

Report this wiki page